معرفی شرکت

ابتکار الکتریک را بیشتر بشناسید

درباره ما2024-01-23T11:07:24-01:00

شرکت ” ابتکارالکتریک قومس” در سال 1388 بصورت مسئولیت محدود تاسیس گردید. پس از قریب یک دهه فعالیت مستمر و پویا ،هم اکنون ابتکارالکتریک در زمره شرکتهای پیشرو در ساخت شبیه سازهای صنعتی در کشور شناخته شود. ساختار مدیریتی این مجموعه همواره در تلاش بوده است که بصورت پویا و نظامند ، نسبت به شناخت نیازهای صنعت کشور در عرصه شبیه سازی بخصوص صنعت برق کشور تلاش و با ارائه راهکارهای مناسب در توسعه و تعالی این صنعت زیربنایی ایفای نقش نماید و با اتکا به دانش و تجربه نیروی انسانی خود در راستای تحقق اهدافی چون توسعه و گسترش حوزه استفاده از شبیه سازها در صنعت کشور گام بردارد .
بر همین اساس برای اولین بار در کشور، شرکت ابتکار الکتریک قومس در سال 1388 موفق گردید با بهره گیری از تیمی از کارشناسان بهره برداری، رله و حفاظت، دیسپاچینگ و ایمنی خود، نمونه سخت افزاری سیمولاتور پست را طراحی و تولید نماید که پس از ارائه به شرکت های برق منطقه ای و موسسات آموزشی وابسته به وزارت نیرو با بازخورد بسیار خوب مشتریان مواجه گردید. شرکت بیش از 3000 نفر از کارشناسان و اپراتورها در دوره مرتبط با عنوان سیمولاتور پست با کد  3432 به منظور افزایش مهارت اپراتور ها و کاهش حوادث از دستاوردهای اولین محصول ابتکارالکتریک بود.

در سال 1392 با توجه به درخواست تعدادی از شرکت های برق منطقه ای مبنی بر ساخت  نمونه نرم افزاری ،این شرکت نمونه نرم افزاری سیمولاتور پست را  طراحی و تکمیل نمود. به لطف خداوند و تلاش پرسنل شرکت و در سایه هدف گذاری صحیح مدیران شرکت و پس از تجربه موفقی که نمونه سخت افزاری سیمولاتور کسب نموده بود، نرم افزار شبیه ساز پست نیز با سرعت موفق به جلب نظر و اعتماد مدیران صنعت برق کشور قرار گرفته و این شرکت با همکاری موسسه سرای دانش و موسسات آموزشی صنعت آب و برق موفق به برگزاری دوره های متعددی برای شرکت های برق منطقه ای و شرکت مدیریت شبکه گردید.
در سال 1395 این شرکت نمونه اولیه سیمولاتور سخت افزاری و نرم افزاری رله و حفاظت را تهیه نمود و برای تعدادی از شرکت های برق منطقه ای، دوره رله و حفاظت را با همکاری موسسات آموزشی و تدریس اساتید مجرب، برگزارنمود.
نرم افزار فوق برای اپراتورها و کارشناسان بهره برداری و همچنین دانشجویان طراحی شده است. اما با توجه به قابلیت های فوق نرم افزار برای کارشناسان رلیاژ هم مورد استفاده قرار گرفته است و مورد رضایت فراگیران بوده است. در سال 1398 ، نرم افزار فوق به صورت اینترنتی طراحی و قابلیت های کاربردی جدیدی به آن اضافه شده است.
از سال 1397 کار طراحی و اجرای سیمولاتور اینترنتی پست آغاز شد و در سال 1398 پس از تکمیل، در شرکت برق منطقه ای تهران برای دوره های حضوری مورد استفاده قرار گرفت. ورژن اینترنتی قابلت های جدیدی نسبت به ورژن قبلی (غیر اینترنتی )دارد که اهم آن عبارتند از: طراحی سناریوهای مختلف جهت شبیه سازی آزمون و برگزاری آزمون، تغییر عمده در بخش هماهنگی ها و اقدامات، قابلیت برگزاری دوره – بازآموزی و آزمون به صورت غیر حضوری، قابلیت نظارت از راه دور بر مانور های انجام شده توسط اپراتور تسط استاد یا سرپرست، قابلیت چت بین استاد و دانشجو، امکان گزارش گرفتن از مانور های انجام شده و پخش مجدد به صورت فیلم.
همانگونه که ذکر شد در این نرم افزار سعی شده است تا از یک طرف سیمولاتور هرچه شبیه تر به پست و رله های واقعی باشد و از طرف دیگر اپراتور و دانشجو هر چه بیشتر به طور عملی مانورها و سناریوهای مختلف در شرایط عادی و حادثه را تجربه نماید و بر این اساس قابلیت های کاربردی زیادی در نرم افزار در نظر گرفته شده است که آشنایی با این قابلیت ها، مستلزم کار با نرم افزار می باشد. امید است با استفاده از این نرم افزار در قالب دوره آموزشی و استفاده ازتجربیات استاد مجرب، شاهد افزایش بیش از پیش مهارت اپراتور پست ها و کارشناسان دیسپاچینگ و کاهش حوادث شبکه باشیم.
دانش، تخصص، تعهد و خلاقیت را در هم آمیخته ایم و با درک نیاز صنعت کشورمان، کوشیده ایم محصولاتی را خلق و توسعه دهیم تا نه تنها نیاز کشور را به این مهم تامین نماید بلکه بتواند در سطح بین المللی نیز عرض اندام نماید. امروزه مفتخریم که شبیه سازهای ابتکارالکتریک مزین به نام «ساخت ایران» در حال ورود به بازارهای جهانی است و در راه اعتلای نام میهن عزیزمان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

ماموریت شرکت ابتکار الکتریک قومس

ماموریت شرکت ابتکار الکتریک قومس طراحی و ساخت سیمولاتورهای آموزشی  و محتوی آموزشی با همکاری متخصصین صنعت و اساتید دانشگاه می‏باشد. نرم افزار های تولید شده با همکاری موسسات آموزشی وابسته به وزارت نیرو، موسسات خصوصی، دانشگاهها ، جهت برگزاری دوره های حضوری و غیر حضوری مورد استفاده قرار می گیرد. تمام تلاش پرسنل متخصص و متعهد این شرکت نرم افزارهای شبیه ساز به گونه ای طراحی و تکامل یابد که شرایط واقعی در حالت عادی و همچنین شرایط حادثه را شبیه سازی نماید به گونه ای که با تمرین هر چه بیشتر با این نرم افزار ، شاهد افزایش مهارت فراگیران و کاهش حوادث آینده باشیم.